dissabte, 21 de gener del 2012

TALLER " POSAT AL MEU LLOC"


Clica sobre la fotografia i podràs veure totes les fotos


El divendres vem realitzar un taller a l'escola, ens va venir a veure Maria una noia amb espina bífida que ens va contestar moltíssimes preguntes sobre la seva malaltia, a més a més vem poder viure com se sent una persona que ha d'anar amb cadira de rodes i totes les dificultats que ens envolten per poder realitzar tasques tan senzilles com beure aigua a la font del pati.

4 comentaris:

  1. NURIETA DIU:
    ES MOLT DIFICIL ANAR AMB CADIRA DE RODES EM VA COSTAR MOLT POJAR LA RAMPA DEL GIMNÀS I ELS ESGLAONS DEL PATI. JO M'HO VAIG PASSAR MOLT BÉ ESPERO QUE VOSALTRES TAMBÉ

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria moltes gràcies m'ho vaig passar molt bé, per cert ja es com se senten els inbalids i es com viuen cada dia i com se senten, però apesar de tot són molt valents i segueixen endavant com si no fossin inbalids.

      Carla Denis
      Moltes gràcies Núria!

      Elimina
  2. M'agraden molt les fotos del taller posat en el meu lloc



    David

    ResponElimina
  3. Apreciat Rafel: el meu petit va en cadira de rodes, i no és fàcil. Per altra banda, la gran (13) també sap què són les barreres. Gràcies pels teus versos, ben confegits, i més apreciats. M'agrada com escrius.Una abraçada, Cantireta (Montse al DNI)

    ResponElimina

ESPAI PER A TOTHOM